18.1.07

Buda firmei - Teiul lu' eminescu'pai. incepem
EU - Racita => multe lichide(ceai) + 2 rinichi sanatos => Mult mers la buda
aici, multstimabila toaleta a trecut printr-un stadiu de cosmetizare. aka de la un geam ambele, au primit cate unul fiecare. Termopan. Egal...nu asta-i buba.

Avand in vedere ca in perioada anterioara 1 geam la 2 toalete = perete despartitor scurt. Acu, no, nu ganditi prostii. e beton gros si inalt de vo 2.10m
INSA...fiind decupat se aude tot ce misca in ambele parti.
Acu deh, fumeie fiind, auzul e mai ascutit.

Auzi de la popor inhibandu-se si taind jetul cand inchizi usa, sau poate au nevoie de prostamol (hmm la asta nu m-am gandit.) la chinuit cu gemete sa scoata un strop de ceva pe oriunde, la oameni care fac fash cu hartia si ies..la oameni care cred ca se sterg si la axile la cat zgomot fac cu hartia aia (aici mentionez ca folosim zewa si deci pm..nu fashaie decat cand o fashai in exces). La oameni care o sterg fara sa se spele pe maini, la oameni care se spala meticulos cu sapun pe maini..si care se sterg pe maini cu hartia plescaind si pliciuind mai ceva ca prigoana la fesele in furou ale bahmutzencei.

deci, dupa cum spuneam..e regeste sa poti sa te retragi 5 minute-n buda si sa te amuzi, cu conditia sa nu fi existat v'un pui de sconcs inaintea ta, care sa nu fi avut bunul simt ca dupa humandroppings sa deschida draq geamu, ca acu are de unde. ;)

Un comentariu:

Z3Ro spunea...

huh, deci:
1 tu nu l-ai urmarit pe freaku` de la mine....
2 eu daca ma stradui vad peste zidu` ala
3 poate ca aia care ies fara sa se spele se duc doar in vizita sa vada care mai e nivelu` apei in buda
4 n-am inteles niciodata de ce e spuma si nu sapun, motiv pentru care nu folosesc ce nu inteleg