20.1.07

mama, ma-sa, mama-ta, ma-ta aia



am ajuns la concluzia ca e greu sa fi mama unor copkii de 25 si 29 de ani. Nu din proprie experienta, evident, insa studiind pornirile si trairile maica-mii.

Prima zi, Brasov, ninsoare cu tunete si traznete, coafura rezista, suna telefonul..femeie vezi ca io aia de 25 intarziu azi..ca deh. bere si placere dupa. femeia noteaza acolo la cartzulia creierului si zice bine. trimite copilu' mesaj pe la 10..ca deh..mai intarzie..un sex o floricica un embrion de fecundat...i se raspunde cu acelasi mijloc de comunicare o kestie..."merci ..esti foarte atenta" la vo 3-4h de la trimitere..WTF!? dimineata bot cat kina ca de ce am venit la ora aia acasa si unde anume am umblat..iaca ...LA FUMUT (M=tx2 evident ca in orice constanta fizica :D)

Alta zi, Brasov, vremea ca vremea, lumea iese in oras...etc, etc, ramai sa dormi la domnia sa partenerul de viata, care nu era de ieri de azi, anuntat ca apar dimineata. Coafura rezista iarasi, evident la ciufuleala de ora 9 :) again, WTF?

Ideea e ca in momentul in care intre 12 si 23 de ani - cand puteam sa imi troznesc viata mult mai artistic decat ash face-o acuma, cand chipurile m-am mai copt- nu am fost intrebata nici macar unde imi sta portofelul noaptea, se pare ca la 24-25 au inceput crizele. Si nu cred ca am dat v'odata semne de moralitate indoielnica sau ca ash fi o nenorocita de iresponsabila. Are cineva o sugestie de hobby pentru mama? except me movin' out..ca inca nu pot face asta..decat daca imi iau v'un virinel columbeanu, ceea ce nu e cazul...inca is foaaaaaaarte bine cu actualul...

Niciun comentariu: