15.4.07

guess who's back



dom'le am hotarat ca azi sa fie ziua in care ma intorc inapoi la blog...dupa o perioada zbuciumata, idioata, in care munca mi-a cam acaparat existenta si asa acaparata de catre ea.

Am suferit o mare mare pierdere, aici ma refer evident la sursa mea principala de nervi...una din cele doua drage care le-am tot porcit pe aici. insa...nu exista pierdere fara un echilibru si nici frecush fara shmirgel. adica stress-ul nr 1 a fost inlocuit cu stress-un nr.2, up close and personal. adica...a plecat una din birou si a aterizat ceallalta...stau si ma intreb daca oare se termina v'odata toata chestia asta..sa am un job mai putin stresant referitor la relatiile cu oamenii cu care lucrez...dar inclin sa cred ca nu exista asa ceva. fiecare job tre sa isi aiba gasca lui de vaze de flori, de tablouri decorative barfitoare si de calorifere enervante.

insa pentru asta multumesc prietenilor mei linkin park si castilor de 3 lei 60bani care imi fac existenta un loc mai linistit, o lume doar a mea, intr-o mare zgomotoasa si infecta.

Un comentariu:

Anonim spunea...

trebuia sa anunti lumea, asa se face :D
Welcome back!