19.1.08

shopiping



pe cat urasc sa ma duc la cumparaturi...pe atat ma amuz de stupizenia populatiei...de la micile faze de..mami care-i diferenta dintre rosii in bulion si tomate in bulion? intrebat de un tanar gastronom..la faza urmatoare:

podidita fiind de alergiile la diverse nebunii, cu care ma mandresc de obicei imi imbrac osemintele si ma car la farmacia din zona sa imi iau buline si unsori...
intru inauntru, 2 cucoane si un nene biiiiiiiiiiiiiiiine rau. cata vreme am stat dupa cucoane sa isi ia tabletele pentru inima, ficat si plaman - probabil planuiau sa ramana mumii forever - stau si analizez masculu'... bine imbracat, bine parfumat, spate lat...un pic grizonat, inalt..tocmai bun sa pice plombele la fumei. in fine..ajung sa termine carcasele ambulante din fata lui cu luatul pastilelor, intelesul indicatiilor de mumificare, vine randu lu' nea...care c-o voce scazuta ii spune vanzatoarei...ummpaachedemmmm...la care vanzatoarea....hmm..ce? nu am inteles vorbiti mai tare...la care nea isi ia curaju-n dinti si zice...un pachet de OB normale va rog. vanzatoarea pica-n nas de ras..pe mine ma pufneste rasu evident..el se uita intimidat si la mine si la aia...isi ia pachetu de obe si-o sterge razant fara sa isi ia restu'...
si acu stau si ma intreb...ce cretina de femeie isi trimite masculu la farmacie sa ii ia ob...meri frate la magazin cu rafturi..si ascunde-l printre kent si sapun si servetele..si n-ar fi asa o traznaie...dar oricum...funneah... si femei..la dracu..stiti cand va vine stopul..nu mai puneti barbatii bine in momente penibile..:))))

3 comentarii:

Anonim spunea...

Deci sa ne potolim. Am cumparat Karisa si tampoane de care mai de care mai bublucase fara sa-mi fie frica de farmacizde.

Sa fie oare din cauza ca nu am inca paru' grizonat?

Anonim spunea...

corect. am cumparat si io tampoane pt dna Dracu. priceput cum sunt in domeniu, ultima data i-am luat unele asa mari de putea sa se imbrace (decent chiar) cu ele.

n-am rosit, si nu m-am emotionat.

sa fie oare din cauza ca-s chel?

Dracu

castleless spunea...

nice... uite mitu' lu' bestia (from frumoasa si bestia cetire).
el e lat in spete, 'nalt s'alte alea... da'i sensibil! ..sensibil fa! - pana la oribil (malaele cetire)
asta-i ma' gropare si tu drace... nu esteti sensibili!