24.6.08

isteria newyorkeza



care a fost starnita dom'le de madamica bradshaw care a decis sa inchieie serialul cu un film artistic, a fost dezumflata..
fantasticul film artistic sex and the city sequel, final sau cum ma-sa-n cur se cheama este un huge bubble baloon. s-o umflat..Bam...s-o spart. in afara de o gramada de urlete isterice de gen pitzi ah ne-am intalnit aaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii muah muah in aer, mana scrantita cu posheta. ma marit, ma despart, te las la altar plantata, ne impacam, ne pupam, ne-o tragem in afara cuplului, schimbat vandut cumparat apartamente... happily ever after sau nu, n-am gasit absolut nimic interesant. in afara de faptul ca madam broderick - jessica paarker o imbatranit ceva de speriat, arata ca bunica - si ea are 83.

Oricum...la o adica puteau sa ii faca un final grandios: sa le omoare pe toate intr-un accident de avion, sa le calce trenul, sa le arate babe si cu sanii lasati in coshciug ...CEVA...ORICE numa sa ucida fenomenul pitzi din fasha...
greu dom'le..greu...

2 comentarii:

Anonim spunea...

A fost o vreme la scurt timp dupa ce m-am mutat impreuna cu prietena, cand nu aveam calculator si nici cablu..la Prima Tv in fiecare seara dadeau Sex & The city..si recunosc ca ma prinsese. Actiunea. Ca sa zic asa. Mno..deci ramane cu Big au ba gaina de Carrie (adica S.J. Parker).. :)

io-n Dushu Tau! spunea...

ramane cu gaina, dupa ce ii trage clapa maretz...cu nunta planificata si tot tacamu'