2.6.08

yesterday....bad day for science




ieri am zis dimineata cand m-am trezit...fuck it..azi zac in pat..nu ma misc din casa si din niste weeds la care mai aveam fro juma de sezon.
dau jos curu din pat sa dau c-o lingura de apa pe mine si ceva de baut...zice familia bre, azi se voteaza. bun. imbracat, ferchezuit - a se intelege incalta - si dunga sa ne respectam drepturile si obligatiile cetatenesti...insa dunga asta a fost defazata de un telefon....cu hai la zarnesti..zacem la soare spre plaiu' foii undeva...

dupa ce am fost sa vomez, da, cu ala care a iesit din prima, gamiash pixu..am plecat la zarnesti...strans popolatie de pe drum..si tule-o...

evident, ca orice shofer..iti stabilesti un traseu..pentru brasoveni..al meu era ceva de genu...judetean - toamnei - kogalniceanu - grivitei - pe sub pod in bartolomeu - via cristian, rasnov - zarnesti.
insa dracu sh'o bagat coada, ca de fapt toata ziua ieri...stateam la semaforul din coada lu' grivitei sa merg inainte..si ma gandesc..fuck..ce caut io aici...ca doar nu merg spre feldioara...am de ajuns spre cristian...sh'o cotesc spre stanga pe plevnei..in sensul giratoriu am vrut nicopole...fuckin shit...un interzis cat toata masina...sh'apai organe si organe...am luat-o pana la urma pe sitei...spre bisericii romane..care fantastic..iara interzis...si mai du-te taica pe sitei pana la dracu spre marzescu...ma-sa-n cur...reusesc cu greu sa ies din bv... (pentru aia care nu stiu..e un drum - un neam de centura - pe unde o luasem prima data..care ma scotea fix din prima unde trebe...me stupid stupid stupid)

totul struna apoi pana intru in zarnesti...unde trebuia s-o iau spre centru ...si evident ca n-am. io m-am dus spre poaiana marului..alti dumnezei..alti cristosi...intors..ajuns unde trebe.

halit fro 4 mici la plaiu' foii - btw bestiali mici - best ever - zacut un pic la soare si decis deoarece parea sa vina sfarshitu lumii prin inec...sa ne caram.
zis si facut..suit in masini..si tzurca la vale..dupa fro 5 km..potop. nu vedeai gaurile din drum de ploaie, grindini, tunete si traznete si fulgere si ceata...ajungem cu greu in zarnesti, dupa inot prin mirosul varza din beciurile inundate ale zarneshtenilor de pe o straduta laturalnica, dupa drumuri proaste cum nici moldova cu noroaiele ei n-o zarit.

dam in sfarsit de asfalt...toata lumea urla YEY usurata..talpi la masina spre casa. iese soare. totul secsi...pe ciment aproape uscat ce rahat se poate intampla?

eheee...si aici minunea minunilor...magnificele seaturi cordoba de pe cand era pazvante chioru' mandru fecior in erectii a zis halt!

tras pe dreapta, gadilat la bujii, la delco, am zis ..bre..apa apa...da nu dunare sa ia ditai vaporu. cautat la toate cele..lasat sa se raceasca...sa se'ntzepeneasca..sa wtf...enervat dupa un ceas..futut picioare-n aripi..zis..aici te las..tut'z mormantu' si aparatorii patriei..nu vrei acasa unde e asfalt cald si proaspat de la scripcaru'...si unde e shosa marcata proaspat cu alb(da, am dunga alba, marcaj, intr-o obscura strada din bv, doar e campanii electorale), unde te caca pasarelele cu interes..no stai in camp..sa te vada trenu odata pa zi.

plecat acasa, lasat harb in camp..intors peste x ore cu tester, cu scule cu ma-sa-n cur..n-o vrut frate..nu s-o lasat violata masina nici cu mufa nici cu nimic..si-a tinut fustele stranse pe langa roti pana am decis sa ii infing carligu-n bord si shufa-n cur..s-o duc acasa cu japca...deci un neam asa de viol auto...

ca sa aflu dom'le intre timp ca rahaturisimile astea de seaturi cordobe dara..is facute bre, pentru spanioalea(si daca is facute pentru ei de ce pm le trimit la romanica?), unde nu ploua decat la comanda si cu masline si silicoane cu blonde atasate...si deci au un senzor...care daca il baltocesti nitel..te lasa cu curu-n drum...si orice osanale ai face nu pleaca bre...nu pleaca...si il lasi doo zile la uscat..si porneste ca nou..

no ziceti voi, sa nu-l violezi in gura pe spaniol pentru asemenea minuni...
pana mea..pana si rimelu' si tamponu si papucu mi-e waterproof..dar un cacat de seat nu haleste o baltoaca...fiabiliate la maxim :))
muriti, in bezna spaniolilor, cu organele armatei ruse in coloane ordonate spre poponetz.


L.E. dupa cum spuneam, doua zile la uscat ca chilotii babei de la 2 si merge...cristosii ei de conserva sensibila la umezeli

4 comentarii:

Paulie spunea...

De aia imi iubesc io Super NOVA :)) ca vine de la SUPERMASINA :)) am mers cu ea pana in capatul Cheilor Rasnoavei si a doua zi pana in fundu` Plaiului Foii.... si tot am ajuns acasa cu ea intreaga.. numai scutu`i putin zgariat.. da` merge si asa :D vezi... avantaje si dezavantaje :D adapteaza-ti masina pt Rromania :D

Anonim spunea...

iiiiii like you. :) lasa ca i-a si trece. vezi, eventual pune-i niste absorbante pe la senzori. da' de-alea sensitive, sa nu le cauzeze numitilor domni senzori :P

keep up the good work. si doamne pazasca-te de balti, baltoace, mini-lacuri, paraie, torenti, suvoaie, puhoaie si alte neamuri de ape mici medii sau mari.

io-n Dushu Tau! spunea...

sarumana de urari ;) speram ca ii dau foc curand :)) maine mere in service sa imi spuna iar poporul ca masina n-are nimic si mere ca un ceas elvetian...fking damn seat rumania :))

Anonim spunea...

io acu' m-am prins ca esti brasoveanca.. :)