26.8.08

reclamatie



dom'le...unde rahat se poate reclama un tampit de pilot de elicopter/avion mic. dom'le ma aduce la nebunie. in fiecare seara executa survolari joase prin racadau, de zici ca vrea sa vizualizeze bikinii vecinei mele de vis-a-vis prin geamul de la bucatarie. Nuj ce dracu urmaresc, da m-am saturat de zgomotele lor. cand ti-e lumea mai draga si sexu mai dulce ai senzatia ca ti se duce tavanul in cap. te trezesti din somn ca in filmele cu alienji si cu invadarea vietnamului de americani. 'stosi si mnezei. 10.50 e ora de zburat cu elicicopterul? ce drac? mai nou cauta ursii cu lupa din aer? tu-v-ash cozorocul vostru de zburatori noctambuli!

18 comentarii:

Anonim spunea...

suta la suta elicopter ca avioanele mici nu zboara noaptea. ciudat totusi, poate da cu insecticid pentru tantari:P

io-n Dushu Tau! spunea...

nop, nu da cu nimic :)) noi n-avem tzantzari asa ca n-ar avea ce sa omoare...si plus..astia cu dezinsectiile is pe picioare...ne-au stresat toata primavara

yesterdayman spunea...

incearca la autoritatea aeronautica... da' slabe sanse, din cate stiu e loc de zburat p-acolo si nu cred io ca modifica aia culoarele pentru sexu' tau :)) plus ca s-ar putea sa fie aia de la politzie care supravegheaza infractoru' in trafic sau aia de la oteve care o cauta pe elodia :)

io-n Dushu Tau! spunea...

hãhãhã...elodia n-o murit...ea se regrupeaza in racadau laolalta cu ursii care-o-nvata tehnici kungfu s-o bata pe amanta lu' cioaca. veridic fratzica, veridic :))

io-n Dushu Tau! spunea...

plus, secsu meu e neglijabil, neglijent si neglijat asa ca ce mai conteaza :))

yesterdayman spunea...

n-o murit, da' asta nu-i impiedica s-o caute :) chiar si cu scafandrii :)) p-aia nu i-ai auzit bolborosind pe sub casa, apropo?
...cat despre sex, inteleg ca pentru aia cu eliciopteru nu conteaza, da' nici pentru tine? [LOL]

io-n Dushu Tau! spunea...

well..stau la etajul 5, deci e cam greu sa ii aud, i mean, hell tre sa bolboroseasca rau :)) desi n-avem apa in beci :)) poate in panza freatica?
sh'apai..conteaza...da, lipsesc ingrediente principale..oare daca ii chem pe aia cu elicopterul la una mica, se rezolva lipsa? :D

Anonim spunea...

"cand ti-e lumea mai draga si sexu mai dulce ai senzatia ca ti se duce tavanul in cap. te trezesti din somn"

Cred ca partea proasta e ca iti dai seama ca nu e dimineata cand te trezesti ... da WTF Duda tu dormi la 10:50 ? Cred ca incepi sa inaintezi in varsta si ti se atrofiaza muschii ploapelor :D

io-n Dushu Tau! spunea...

nu draga, insa la ce zile am avut in ultima vreme prefer sa incerc sa dorm decat sa stau cu ochii pe pereti si sa ma gandesc la cine ma mai taie o tura.

Anonim spunea...

Partea nasoală e că vin dinspre centru, deci io pe Postăvarului sufăr de aceeaşi problemă. Başca, aici unde nu-s blocuri se aude şi mai tare drăcia cu elice. Duşă, te susţiu!

castleless spunea...

uau ce de comentarii scumpa duduie... apai io doar pentru ca vroiam sa spun ca imi place rau cum injurati, don'soara. si m'ar manca niste curiozitati, dar ma abtiu ca vad ca e aglomeratiune mare. saru'manusitele.

io-n Dushu Tau! spunea...

domnu castleless, va rog frumos, aici nu este loc unde sa va abtineti, indiferent de cata lume-l populeaza....

Anonim spunea...

Duda ... ia muta`te tu pe Iuliu Maniu si la 12 noaptea sa treaca 44 de motocilcisti urmariti de 2 lamburghinii si 3 ferarri cu motoarele turate la maxim si in spatele lor magaoaia aia de spala strada ... :D Sa vezi ce frumos dormi pana dimineata nici nu iti dai seama cand trece noaptea ... :D Io am invatat sa ii ignor si execut somn de voie parca ... daca nu e vre`unu de`asta pe noapte nu pot sa dorm calumea :D Tre sa dau drumu la calc sa huruie ceva ! :D

io-n Dushu Tau! spunea...

dom'le..asa iti trebe daca stai in centru :) io am nevoie de LINISTE sa dorm.. si azi noapte fututzii de vecini au mutat/distrus mobila pe la 2jumate si au scos-o afara..am zis ca se muta cel putin cu un etaj mai jos. totusi azi ma intrebam daca nu cumva alt vecin a ramas fara nimic in casa...ca se miscau mult prea repede la ora aia :D

castleless spunea...

Pai ziceam cu nedumerirea.
Unu. Inteligenta iesti.
Doi. Din ce povestesti, subtirica iesti.
Trei. Viata sociala iesti. Ai.
Patru. Material iesti. Ai ceva.
Cinci. Nici nu mai conteaza.
Pai si atunci cum si de ce ajungi sa iti lipseasca? Cineva. Sau ceva.
Ca fata urata in ziua de azi nu mai exista, la posibilitatile de stilizare / machiaj. Asa ca mai ramane doar o posibilitate. Si inca una. Nu conteaza ordinea.

io-n Dushu Tau! spunea...

lol..fie's gay fie ciunga :)) sau alte doua??
insa nu...din pacate cu timpul stau prost si nu imi plac barbatii mototoli...si tre sa imi placa si mie de ei ..nu numa viceversa...deci e cu constante...2 :))

castleless spunea...

neeh. cele doua erau: nebuna. care nu este suportata. sau care nu suporta. daca erai gay nu te plangeai p'aici... a. si a doua era pur si simplu efect blogroricesc de atragere a moliilor. si am avut cateva motive sa exclud hidosenia.
timpul lipsa face parte din nebunia de'a doua. care aduce in prim plan alte lucruri decat viata. ca de pilda munca. iar partea cu placutul care pare sa se intample prea rar tot din nebunia cea de'a doua. care face sa apara motive pentru refuz in mai orisice caz. iar mototolul este nebunia adolescentei. cand fetele spun (spuneau, pe vremea mea) ca vor un tip educat, dar erau astrase ca moliile de badarani. si neputandu'si rezolva propriul conflict sfarseau in concluzii cretinoide. jung sa traiasca. (de data asta pe motiv de arhetipuri si conflicte)
of cource, fabulez. variatiuni pe tema. in fond habar n'am cine esti.
again. imi place dezinvoltura cu care injuri. :)

io-n Dushu Tau! spunea...

well..treaba asta cu injuratul cred ca mi se trage tot de la serviciu :) unde e unica portita de refulare a frustrarilor cauzate in principal de clienti tolomaci si shefi dusi nitel cu capul. sau oare s-o fi luat de la vreo 3 ani de convietuit in birou doar cu barbati? sau de la faptul ca is alergica la ineptiile femeilor? nu stiu. cert este ca uneori se insira asa usor...ca margelele :))