5.3.09

greu a fi femeie..




azi dimineata stand la cafea cu colegii am inceput sa povestim din ciclul "e targ de haine" "is reduceri la","unde draci ma duc sa gasesc"..noi avand de mers sa facem cumparaturi deoarece avem o sarbatorita :D
Si toate astea mi-au adus aminte de ce urasc sa merg la cumparaturi.
de fro 3 luni ma tin sa merg sa imi cumpar niste jeans - probabil am mai povestit.
Fiind alergica la mers la cumparaturi, dezbracat in locuri stramte si publice, persoana dificila, nu suport sa merg cu tertzi la cumparaturi decat daca isi tin parerile pentru ei.
intr-o zi am mers scurt la o plimbarica prin unirea shopping - fiind aproape de biroul meu am zis..eh, poate poate. incercat 2 perechi jeans la levi's..marimi de elefant sau furnica..pentru femei cu fund sanatos..nix mania.
plimbat prin tinaR, lee cooper, nimic, kenvelo doar nadragi de furnici(cur mic, craci stramti si scurti)...maaaaaaaaa-sa-n fund. abandon prin criza.

mie pantalonii lor imi vin asa: 1 fie nu intra pe picior si nu au marimi mai mari, 2 intra pe picior da nu intra fundul, intra pe picior dar is prea largi in talie, intra pe picior si nu mai iese. daca gasesc un pantalon sa stea uman pe talie atunci: is barbatesti - adica is cusuti in asa fel incat zici ca ai doo perechi de sosete puse in loc de parul pubian, turul ajunge la genunchi, au cracii prea scurti. deci futu-i in NICI un fel nu e bine.

Si daca la bucuresti femeile de la tejghea te urmaresc pana si in cabina de proba sa nu furi ceva, in brasov s-o rogi pe una sa iti aduca o marime mai mare/mica este o aventura. fie spune ca nu stie de unde l-ai luat, fie nu stie daca mai are alta marime, fie pur si simplu i se rupe. de cele mai multe ori i se fractureaza cu urlete. sta si se sprijina pe tejgea de la 9 la 5 pana pleaca acasa.

Morala...cre ca tre sa incep sa imbrac fuste, sau sa ma duc la abator sa mai scap de o halca de cur :))

15 comentarii:

Anonim spunea...

Yesssss...mai multe fuste !!! wtf la placerile noastre estetice nu va ganditi ? :)

io-n Dushu Tau! spunea...

sincer, ba da :)) da cand o palma (really palma) de fusta costa cat un pantalon intreg, figure out in ce o sa ma vezi :))

Miju spunea...

hello io!

daca arunci un ochi la lia pe blog o sa vezi ca exact astea, fuste, ti-am recomandat :))

si cand ma gandesc ca pentru noi, unii, brasovul era mecca cumparaturilor :))
da' nu m-ai speriat, baietii inca o mai pot arde prin crasme cat timp fetele se fataie prin cabine ;)

paulie spunea...

Pasarica, vine primavara, vara, toamna.. poarta fuste... daca nu , am satar, vin acasa in weekend.. treci pe la mine.. taiem juma` de cur..

Varianta 3 : iti dau jeansi de la mine :P

Acu`.. tu decizi

te pupa yaku`...

io-n Dushu Tau! spunea...

About2run :) bun venit p'aici...am apucat sa citesc doar in diagonala pe la lia azi...deh, zile mai goale sau mai pline la birou.
Slava domnului, crasme sunt in bv mai multe decat magazine cu haine ;)) deci tot masculii is castigati :p

io-n Dushu Tau! spunea...

pupam yaku inapoi, probabil rezolvam maine seara cu taiatu' :))

LiaLia spunea...

Dush, îţi dau şutul ăla în dos, te duci puţin pe la sală, şi faci fund din ăla obraznic de numa bine să ţipe blugii pe tine, ce zici? :D Vezi că ţi-am dat o leapşă :p

castleless spunea...

chiar zilele trecute ma intrebam din nou. cum puii mei reusiti sa cresteti cururile? parca este o zona cu magnetism prpriu. tot ce se afla in stare de circulatie prin organism este atrasa in mod misterios de acea zona. cand nu mai e loc acolo se depune in zone adiacente. solduri, coapse. in rest te uiti si vezi niste papusi. si deasupra si dedesubtul acestor zone. dap, cred ca asta e - e zona magnetica. din toate punctele de vedere.

LiaLia spunea...

Castless, e acelaşi magnetism care lucrează la bărbaţi la nivel de burtă :D

irinuca trutescu spunea...

Am ras in hohote! Inteleg perfect senzatia, o traiesc cam de 2-3 ori pe an cand incerc sa mai cumpar o pereche de jeansi. Reusesc doar o data. De celelalte doua ori ma intorc si mai complexata acasa :))

io-n Dushu Tau! spunea...

si eu pana acum am reusit doar o tura. si cred ca tre sa ii duc un pic la largit..ca de slabit...mai greu ;))

Claudiu spunea...

Dupa gusturile mele,si la cate kile zici ca ai,eu zic sa stai linistita si sa nu dai jos din...posterior!

io-n Dushu Tau! spunea...

ehe, nero :)) inseamna ca vin la tine la dulap sa fur blugi ;))

Claudiu spunea...

Poi,n-ar fi nevoie sa furi...da' zici ca nu-ti plac astia barbatesti!(iar sunt de acord:pe fund 'femeeesc'-blugi 'femeesti'!)...;)

Anonim spunea...

nici eu nu prea gasesc pantaloni. Nu am curu mare,dar ba imi sunt scurti de zici ca mi-au ramas mici,ba stau pe fund ca pe gard, dar la lungime sunt buni.
E si un studiu care zice clar "conformatia corpului uman s-a schimbat in ultimii ani: suntem mai inalti si mai grasi". Dar ei de ce sa schimbe tiparu la blugi,sa cheltuie bani? Mai bine lasa asa si se imbraca doar alea de 1,60m si 40 kg,nu?