7.3.09

lasati femeile sa vina la mine




preferabil dupa un deces la volan. azi profitand de baba-mi sucita, am zis, no, hai cat ie soare sa dam nitel din bashcheti prin oras ca deh, nu ne-am mai vazut de mult. evident ca mine inca 20.000 de d'astia care amushina soarele, marea majoritate la volan dar cativa si pe jos.

am urcat fainutz pe mureshenilor...coborit pe dincolo..am decis sa vizitez magazinul universal...i did. la plecare, dupa cum stiti, fostul/actualul star are o parcare mica mica plina de gropi. cat am stat io sa pun plasele cu zarzavaturi in masina o zana de 1.5m cu tocuri, blonda platinat vine la galop si se suie-ntr-un ditai jeepanu negru smoala. io zambind in sinea mea ... "haha, parol ca nu i se vede botul dupa volan". indeed. insa nu asta era relevant. relevant e ca pana am terminat de aranjat plasele, suit, dezbracat haina, pus geanta alaturi. pornit motor, cautat melodia de drum, fatzait sa gasesc locul ideal pentru spatele meu in pioneze(da, inca) madam reusise sa mute masina la jumatatea locului ei de parcare. deci aproximativ 70-100 cm. pana am dat ocolul parcarii pline de gropi donshorica reusise sa dea in spate cat sa fie lipita cu curul de masina din spatele ei si cu botul in cea de langa. n-am rezistat tentatiei si am iesit pe cealalta alee si am lasat-o cu mortii ei acolo.


toate faine si mijto, pana sa ajung pe straduta minunata unde colocataresc cu ursii. in fata mea o toyota rav4 face stanga in fata mea...zic, ah, minunat s-o dus pulii de suflet inca un loc de parcare...niiiiiiiiiimic mai gresit ;)) intr-adevar masinuta se suie pe o bordura sub castan...se chinuie sa dea de doo ori cu spatele, cade de pe bordura..o tzara iarasi inainte..evident fara sa lase loc la poporeni sa treaca. un nene care statea pe locul din spate dadea activ din maini incercand sa ii explice shoferului cum sa dea cu spatele sa nu cada de pe bordura...am reusit sa ma strecor nitelush pe langa masina care parca si stupoare...la volan inca o blonda da mai inchisa nitel la culoare ca precedenta.

am zis atunci, eh, vero marinero...am ajuns in fata blocului suit pe bordura, cand sa ma dau jos din masina dintr-un bun obicei ma uit inainte sa deschid usa ca sa nu mi-o ia cineva in bot sa fuga cu ea. Ghici cine s-o hotarat ca parcatul pe bordura lateral nu este frate pentru ea? eh, vecina mea blonda...cine al'cinva. haios a fost insa gestul masculului care statea in spate...avea ambele maini puse in cap si dadea activ din gura. cred ca tanti a hotarat sa mai dea o tura cu masina ca sa gaseasca un loc unde reuseste sa parcheze din prima fara manevre.

deci, dragii mei barbati, nu mai dati pe mainile femeilor ditai barcile decat daca au skill bine dovedit. masinile mici si dragute de gen ford ka sau mini cooper au fost facute cu un rost. respectiv sa fie atat de mici ca sa le poata parca pana si un sugar beat manga, deci sigur si-o blonda.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Poza e sugestiva. Cand are exercitiul " instantly remove panties" atat de bine invatat, gipanele vin de la sine.
C'est la vie

io-n Dushu Tau! spunea...

;)) pai deh, am cautat ca gulea are multe blonde ;))

Claudiu spunea...

Doamne ,daca scria vreun barbat asta,cred ca-i sareau in cap pe putin vreo suta de feministe,sa-l faca cu ou si cu otet!!!
Mare dreptate ai,Dush,dar sa stii ca-s o gramada de masculi cel putin la fel de nepriceputi in ale volanului,si daca blonda mai poate fi inteleasa(deh,are circumstante atenuante,plus ca,vorba Mosului,poate are alte 'skilluri' bine insusite)de la un barbat e si mai inacceptabil!

castleless spunea...

ugh. az'noapte pe la 1-2 alergam de nebun prin bucuresti. intai pentru medicamente (tata) si apoi pentru o fuga prin herastrau pana imi arde pieptul. cu juma de geam deschis si whitesnake, nirvana si ce mai curgea din mp3. tocmai ma gandeam sa multumesc politailor pentru ca ma lasa sa'mi descarc ce am de descarcat (viteza ma calmeaza, imi da o stare de bine). cand, un taran cu numar de GR si un tanc de mercedes negru cu geamuri fumurii face la universitate brusc dreapta. de pe banda 2! prin fata mea - eu merg pe banda 1 pe magheru care e cea mai libera datorita orgolilui plebei care se inghesuie pe 2 sau 3. eu la 90-100 trebuia sa intru drept in cretin (sau cretina). dar nu m'a lasat sufletul. am un instinct pe frana demana ceva ce nu s'a vazut. deci actionez toate franele posibile, trag si de volan in intersectie incat fac dreapta odata cu imbecilul catre roseti. si ma opresc. cum nu aia era directia mea, fac o manevra si ma intorc vr'o 2 m, sa reintru catre romana. a durat ceva fin'ca injuraturile de rigoare si intrebarea 'merita sa ma duc dupa imbecil?'au luat cateva secunde. si s'a facut rosu la mine, verde la ceilalti. eu inca in intersectie. o tuta - parca tot blonda intr'o nebunie de masina pornise de la semnafor pe cealalta directie. si culmea! era nemultumita ca'i blochez accesul. ci comenta! tuta p'lii! parca nu in fata ochilor ei evitasem un accident 'garantat 100%'!

castleless spunea...

cat despre femei cu ditamai tancurile de masini - am auzit cel putin 3 cunoscuti plini de bani care spuneau ca le'au luat / le iau femeilor masini cat mai mari ca sa nu pateasca ceva in accidente - ca stiu ca's tute!

io-n Dushu Tau! spunea...

stiu ca nu e frumos, dar prefer sa ii fut in gura pe aia care gandesc asa. intr-un fel sau altul selectia naturala tre sa ucida prostii, insa iaca, daca barbatii "le iubeste" crapa unu care nu merita si care ar merita sa-si perpetueze genele. 'rar ale dracului socoteli :))