6.3.09

Leapsa Liei ;)



Ce te face să-ţi lingi degetele (şi nu numai)?
greu de spus. trufele de ciocolata, inghetata de lamaie si fistic, mierea, pielea crocanta de pui, mujdeiul de usturoi cu rosii, nectarinele, fragii, capsunile, zmeura, agrisele...multe multe multe...sau poate e doar gustul degetelor mele?

Ce-ţi încântă ochii?
Hmm. soarele de vara, dimineata.. ridicand incet ceata si roua :) un zambet cu gropite, o pereche de buze barbatesti zambind, o pereche de ochi expresivi. un par blond, cret plin de zulufi dezordonati...o floare frumoasa..

Ce-ţi place să atingi?
diverse texturi..de la fin la aspru, de la umed la uscat de la fierbinte la racoros. imi place senzatia maini mele prin barba unui barbat nebarbierit 2 zile...imi place pielea fina. imi place textura citricelor, blana fina a catelului meu.

Ce mirosuri te încântă?
cel mai imbatator parfum ever l-am simtit plimbandu-ma in padure de tei infloriti. nici un parfum, niciodata nu o sa concureze cu asta. apoi imi place la nebunie mirosul freziilor. a ierbii proaspat cosite, a pielii curate, a bradului imbratisat in mijlocul padurii, a ciupercilor urechiusa, al busuiocului al lamaii. aici e atat de greu de clasificat eu fiind intotdeauna cu nasul amusinand.

Ce-ţi încântă urechea?
in primul rand linistea. nu am mai avut noroc de asa ceva de mult si mi-e dor de perioadele de liniste unde vecinii nu bocaneau, nu ma trezea nimeni dimineata cu diverse zgomote...etc. Pe patratica cu muzici...numaram de la brubeck la Zucherro la tanti alexiou la Kraak&Smaak, la donald Byrd la michael buble, la multi multi altii :D
dam mai departe la andy, ina, paulie, mosii, cine mai doreste si cine mai pofteste

5 comentarii:

Anonim spunea...

1 Ce te face să-ţi lingi degetele(şi nu numai)?
Roscatele cu ochii verzi

2 Ce-ţi încântă ochii ?
Dotarile de la #1

3 Ce-ţi place să atingi? Raspunsul de la #2

4 Ce mirosuri te încântă?
Alea emanate de #3

5 Ce-ţi încântă urechea?
Combinatia 1+2+3+4 vorbind "in timp ce"

io-n Dushu Tau! spunea...

kinky mai mosule, kinky :))

LiaLia spunea...

Mey, Dush, şi eu sunt roşcată, am şi ochii verzui la soare, m-am emoţionat puţin :))) Bine, eu mă bag acum aiurea între voi, că aşa sunt eu băgăcioasă :))) Şi mie îmi place enorm mirosul de tei, din păcate de câţiva ani am o alergie f urâtă la florile de tei şi sunt nevoită să evit :(

io-n Dushu Tau! spunea...

auuu..urat cu alergiile la polen. insa vezi lia, astia cu parfumurile nu-s apti sa faca unul pur..sa miroasa doar a o floare...tre sa faca ei 2j de mii de amestecuri chimice :)
si da, si ochii mei azi bat in verde..ca la bv e soare si frumos

Anonim spunea...

Kinky , ne-kinky asta e :)