26.3.09

sezonul grevei



azi am facut tampenia sa deschid televizorul dimineata la 7 sa vad ce se mai intampla in lume. am zis, hai, niste stiri la realitatea. schema pe scurt suna asa: azi pensionarii ies in strada, cu sacosha cu distonocalm si dicarbocalm sa faca greva. curva asta de stat nu vrea sa le mai dea 4.5% promisi cu 1martie. deci daca ploua cu babe azi in tara sa stiti de ce. tot azi, studentii vazand ca situatia nu e prea roz, au decis ca frate...da bursa mea? ce conteaza ca-s un botz imbecil cu ochi, abia citesc curent un text de doo randuri, damn, VREAU bursa mai mare... si voua ca si pensionarilor. ceferistii la randul lor s-au hotarat ca mai vor ceva...si hop ghici..GREVA. patronatele au decis ca nu le convine inghetarea salariilor si ameninta..cu ...stupoaaaaaaaaaaare..GREVA. niste avocati din vrancea nu si-au primit banii ca deh, ie criza si ei au muncit la cazurile criminale ca reprezentant din oficiu...si deci...EVIDENT...greva. nu-mi place ce culoare are malaiu..hop greva...nu imi place ca urla copchilu...hop greva. nu mai vrea vaca sa dea lapte ca-i in greva? hop si tu in greva si nu ii mai dai potol. cum nu iti place cum vine sta ara musca ceva..greva...propun sa facem un referendum si sa votam sa nu ne mai numim romania ci grevania..ca doar..ce dracu..ea nu poate face greva.

4 comentarii:

Miju spunea...

suntem mici copii. Francezii sunt adevaratii grevisti, aia stiu, dom'le cum. pai paralizeaza tara aia daca taxattoarele de la buzi publice, spre exemplu, intra in greva. la noi? auzi... dupa 4 luni ca intra nustiuce sindicat in greva, ca membrii nu si-au primit salariile de 6 luni :| mutesti pur si simplu.

apropo, ce inseamna GB din eticheta "tampiti de GB" la tine? pentru mie, direct ar fi Great Britain, da' vorba aia: sa-mi ... .... ce departe stam de aia...

io-n Dushu Tau! spunea...

guiness book :))

marius spunea...

mai baga una:
la Cluj au iesit si niscaiva taximetristi ca nu au autorizatii valabile :)

io-n Dushu Tau! spunea...

:)) pai daca ii adaug pe toti, doar io muncesc, ca voi scrieti la mine pe blog :P
marius? nenea? pot sa iti cer permisiunea frumos, tinandu-ma cu mana de fustita sa vad si io ce scrii tu(asta daca nu e prea personal si exclusivist) ? multumiri in avans.