19.2.12

somn cu nasturi



legea lui murphy in ceea ce priveste somnul(constatare personala): intotdeauna cand ai o "plapuma" intr-un cearceaf cu nasturi, unul din nasturi - inevitabil - o sa iti ajunga pe langa fata si cand te trezesti dupa un somn de veci cu bale cu ditai gaura in frunte te intrebi cu ce neam de alieni dormi noaptea-n pat de-ti lasa semne atat de evidente si mai ales ce anume inseamna.

deci legea pe scurt. daca dormi si e sa fie nasture, e intotdeauna pe fata ta :))

17 comentarii:

Florin spunea...

eu zic asa: bine ca nu e catarama! :))))

val mănescu spunea...

Io am păţit-o cu un fermoar, de mă-ntrebam dimineaţa cînd mi-am văzut moaca în oglindă de unde naiba am cicatricea aia de-a lungul frunţii şi de ce n-am mai văzut-o pînă acum???

io-n Dushu Tau! spunea...

florin :)) n-ar fi exclus..azi noapte am gasit o floricica de porumb :)) asa ca totusi cred ca mancarea si patul nu prea merg impreuna :))

io-n Dushu Tau! spunea...

Val :)) io mi-as fi pus batic rosu in cap, cautat o sabie si toata ziua pana trecea "cicatricea" raspundeam cu arrrrrrrrrrr si aye aye sailor ;))

silavaracald spunea...

Poate lansezi o nouă modă: cea cu urme de nasturi pe față. Sigur s-or găsi câteva zărghite să și le deseneaze și ele pe față, necunoscând ”secretul”.
Eu pățesc altceva: dorm cu antebrațul pe frunte, așa că mă trezesc dimineața mai mereu cu o creastă de păr rebelă în frunte, care nu vrea să ia o formă decentă nici cu mama fixativelor. Abia pe după-amiază ce se mai așează și ea cât de cât convenabil.
Ca să vezi cu ce probleme grele mă confrunt! ;))

io-n Dushu Tau! spunea...

slvc :)) cred ca trebe redusa portia de somn la toata lumea, ete, din cei ce au comentat aici...numa probleme ;))

raudemusca spunea...

Pe mine nu ma'nerveaza ca ramane urma pe fata, de altfel la mine nici n-apuca sa lase urme. Ma'nerveaza ca, in momentul in care ajunge undeva pe fata e RECEEEEE de mor si efectul e ca ma trezesc cu draci!

io-n Dushu Tau! spunea...

rau de musca eh, d'asta n-am patit :)) doar ca mai constat ca mi-au inghetat umerii..si trag de patura adorm...si constat ca mi-au inghetat picioarele..dupa care trag de plapuma la vale iar la deal..iar la vale..si iaca de ce nu dorm noaptea ;)) si funny shit e ca am plapuma de 2x2m, singura in pat...si nu imi ajunge niciodata. cred ca tre sa incep s-o pun pe colt :))

castleless spunea...

...unde sa ti'o pui?!?... :))))

io-n Dushu Tau! spunea...

liviu, peste mine :)) sau intre genunchi...ca am constatat ca daca nu vreau s-o ia la vale plapuma noaptea inconstient fie o prind intre genunchi fie intre talpi :))

castleless spunea...

pentru ca is mai psiho (adica dus cu pluta) de fel, ma intreb: motivul prinderii intre genunchi oare chiar este faptul ca nu vrei s'o ia la vale?
ca intre talpi sigur nu! :P
eu cand o tin intre genunghi am alte motive. iar intre talpi... sa ma bata alizeu' daca mi'a dat prin cap!

io-n Dushu Tau! spunea...

liviu, sigur are oareshce natura de lipsa domn din dotare la saltea. se mai intampla sa fac hostile take over de la genunchi in jos, inconstient noaptea...deci probabil o fi acelasi lucru :))

io-n Dushu Tau! spunea...

ah. si in plus, plapuma de 2m o am pe un pat de cred ca @1m latime..deci curge la vale (mi-e lene sa desfac patul, plus ca mi-e inutila jumatatea ailalta de saltea.

Sabrina spunea...

LOL
Faza asta ma face sa-mi amintesc ca, inainte sa am copil, ma deranja orice firimiturica, cuta, denivelare in pat :)) Era jale mare aranjatul patului inainte de nani.
Acum noaptea am in pat:
ponei in diverse dimensiuni
bilute beados
bucati de puzzle
sticksuri
un copil care da din picioare
si dorm lemn!!

io-n Dushu Tau! spunea...

lol sabrina..atunci somnul meu o sa fie ok doar dupa ce fac un copil?:))
oricum esti noul meu erou :))

Anonim spunea...

:))) credeam ca numai eu nu-mi trag patu'.
da' incearca sa-ti pui partea cu nasturi la picioare dupa care, te intinzi bine in decubit, dupa care ridici picioarele la vreo 30 grade si le aduci spre piept si apoi le intinzi la loc la viteza fulgerului. o sa fi cu plapuma sub picioare + plapuma pana la gat, ceea ce e havenly.

io-n Dushu Tau! spunea...

anonim, uleeeu! cata tehnica :)
si eu pun nasturii jos...si infofolita bine in pled...doar ca atata ma foiesc noaptea de ajung cu nasturii in ochi :)