17.1.07

simt



nevoia acuta sa fug.

s-o rup din loc si sa nu mai aud nimic...am nevoie de spatiu, de timp, de singuratate, de o pauza de munca, de timp sa imi pun ordine in cap si in ce vreau. Sa o iau de la capat in alta parte, sa fac altceva, cu alti oameni, cu alte probleme. Sa simt din nou ceva cand vin la munca, in afara de ura si sictir, timpul asta sa se imparta si in altceva decat cafeaua de dimineata, hotspots, bk-uri, highlights, specials, un ceai, un express si un pupic.

Sa se mai uite si al'cineva lung la mine in afara de portar, care probabil considera ca-s o haita ordinara...vin cu unu plec cu altul...azi vin eu cu unul, maine ma aduce el..si in acelasi timp io vrajesc cu altul, beau cafeaua la soare cu altul si fumez cu inca 5(io nefumatoare fiind).

Au inceput sa ma deranjeze si comentariile trecatorilor referitoare la fusta mea, la freza mea, la mine. Nu stiu ce le-am facut..cu ce le zgariu retina.

Sa nu se mai uite lumea ciudat la mine cand salut pe cineva, cand zambesc la cineva, cand vreau sa pup pe cineva, cand vreau doar sa stau imbufnata si sa raspund rastit.

cred ca urmeaza sa imi iau fusta, freza si fatza si sa ma car undeva in pestera o vreme.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Deci nu-mi vine sa cred ca a indraznit cineva sa se ia de covertura de pe tine, dreptu` asta imi e rezervat exclusiv mie!

io-n Dushu Tau! spunea...

bre..covertura ca covertura..inclin sa cred ca aveau ceva cu cracii mei..