14.1.07

za car



avand in vedere ca is in mana..adica nu fug aiurea dejtele pe tastatura, vreau sa blamez la scena deschisa pe MECANICUL VASILE (de aici incolo MV).
acu ceva vreme, due to femeie la volan(da, recunosc, incepatoare....), masina mea a mai capatat o gaura pe aripa, in afara de cele facute de mama natura(alta fumeie). deci decis, dus masina la reparat tablaraie +vocsit.
Intrebat in stanga, intrebat in dreapta, recomandari..fishe kestii...se ajunge la MV, el fiind in capul listei. Ma duc, predau cheie, tablaraie de masina si acte si zic ca vreau evaluare la conservutza mea, sa vedem cam ce ar trebui dat jos, indoit, spart, inlocuit - in afara de ce stiam eu evident!. Pe parcurs de o saptamana, masina domniei mele a fost paduchita pe dinafara (cre ca asta a luat cam 10 minute) si a venit dramaticul raspuns: aripa stanga-dreapta fata, kit aripa stanga-dreapta spate, capota, usa stanga....si parca atata. Cumparat tablaraie pentru ea...o basca doo de bani...depozitat tablaraie in troscoleta de masina... ea a ramas la MV. asta parca se intampla pe 8 octombrie...urmeaza cumparaturi diverse..de la teroson la shmirgel, la tabla de nush cat si nush unde...la tot soiul de zemuri bune de dat pe tablaraia mea nou noutza+ vocseaua cea minunata pentru masina mea. Toate cumparate fara cracnire in ziua ceruta...se face noiembrie intre timp..lucrarile facute cu incetinitorul...ca deh sa iasa minunat de bine...ca trebe si fibra de sticla pentru reparare spoilere si inca nush ce minuni..ok..rezolvat...se face decembrie...masina intr-un final glorios a iesit din tinichigerie..si tre sa ajunga la vocsitorie...MV face manevre peste manevre sa vada unde vocseste, se plimba cu masina prin tot orasu' in kit..deh..asta e...omu n-o vrur sa vocseasca acolo masina. sfarsit de decembrie..dupa insistente fantastice si nervi pe masura..se voceste masina...de pe dinauntru pe dinafara (n-o sa inteleg ever de ce..) nu ajunge vocseaua..se intinde..se se se se...pe 26 primesc veste de la minunatul MV sa ridic vehicolul ca e gata. mutat aproape tras impins, ca deh..in 3 luni de zile nu mai pupase curent si benzen...animalu' ajunge cumva cumva acasa..si incep sa se deschida ochii...vocsea scursa, spoilere rezolvate partial...luciu lipsa la vocsea pe aripi..toata vocseaua de pe tabla are senzatia de coaja de portocala...sa nu mai trec pe lista mici sau mari kkturi ca vopsea pe tapiterie, boxe infundate, lipsa manere la macaraua de geam, faruri legate cu sarma si alea alea... oare sa fi fost un caz clasic de ghinion?! sau merita sa ma duc sa il spanzur prin impuscare cu lampa cu autogen a minunatului MV si sa ii spun ca next paint is on him?

Un comentariu:

Anonim spunea...

asa te bate `mnezeu ca ai vrut sa fii chiabura si sa ai masina straineza :)