4.8.08

subconstientul lucreaza



si pare-se ca lucreaza schimbul 3. v-am mai povestit io acu ceva vreme..ca visez si visez in draci...uneori am vise care ma lasa obosita lesinata, vise din care imi aduc aminte si cel mai neimportant detaliu, vise care imi lasa senzatii ciudate o zi intreaga. asa a fost si tura asta. am stat fro juma de zi si m-am gandit...de ce draci l-am visat tocmai pe el. nu ne-am auzit de multa vreme, nu am incheiat lucrurile matematic si logic si frumos...in fine. si ca intotdeauna chestiile care le visez, au legatura cu ziua respectiva, mai clara sau mai neclara. nu pot explica de ce. nu is superstitioasa, nu cred in divinitati si alte socoteli d'astea, ceea ce face lucrurile din continuare si mai bizare. al naibii socoteala, dupa cum spuneam, tocmai azi s-on nimerit sa ma sune el. brusc si dintr-o data...te visez si ma suni...e mai ceva ca sms-ul intergalactic. si chiar nu pot sa imi explic...luminati-ma!

6 comentarii:

castleless spunea...

iti pun un inceput de esplicatie aci, desi stiu ca pana nu traiesti 'coincidente' d'astea atat de des incat sa nu le mai poti considera coincidente... slabe sanse sa ma auzi.
si ca sa fac pastila mai dulce, pornesc cu fizica cuantica. care au descoperit ei ca de fapt fizicul in structura sa intima (adica a mai mica si mai mica) asculta nu de regulile fizicii newtoniene ci de constiinta. si drum de seara pana'n vara se ajunge catinel la concluzia ca totul este interconectat, exista fenomenul rezonantei care se poate aplica la ceea ce spui tu. ati rezonat pentru putin pe aceeasi lungime de unda a legaturii dinre voi, asa ca tu l'ai visat, el te'a sunat.
partea fachin' hilara e ca acelasi lucru puteam sa ti'l egzplic din directie 'a la tibet citire'. insa din motive vag intuitive am senzatia ca ar fi fost si mai putine sanse sa crezi vro' iota...
........
sau numeste'o coincidenta si arunc'o la gunpoi.
sau daca ai atasamente emotionale ref subjectul si vrei ca toata tarasenia sa aiba neaparat o semnificatie personala... gud lac.

io-n Dushu Tau! spunea...

dom'le :) treaba asta cu rezonanta din fizica cuantica e credibila...si prefer sa cred fizica decat pe coincidente. in cazul meu coincidentele is nule :D semnificatie personala..hm...nu cred ca imi mai doresc :)) asa ca a fost doar o chestie bizara ;))

paulie spunea...

ooooo my fuckin` god... Bre... sa`ti egzplig.... n`are treaba ce visezi decat daca vrea muschiu tau sa faca conexiuni stupide... in rest.... numai bine :D

castleless spunea...

mdea... stiam ca tre sa apara un raspuns a la puli'... e multi si are voie sa traieste si ei. ciau.
ps. poti stege acest raspuns, nu m'a rabdat inima sa nu'l pu.. sunt al dracu' de rau samtaim.

io-n Dushu Tau! spunea...

ah, relax, is obisnuita cu miserupismul lui nea paul..lui ii place drept si degeaba:D

Anonim spunea...

o patesc si eu...
ultima data s-a intamplat sa visez un fost coleg din generala cu care nu ma mai vazusem/nu mai vorbisem de 3 ani. si a doua zis m-a sunat "sa vada ce mai fac". how weird is that?