12.2.07

ura de....sf. valentin



valeu..azi in cutia mea cu lilieci(the bat) in folderu' spam, au ajuns 4j de mailuri cu titulaturi fantastice de la viagra for valentines la make her smile with your implant on valentines trimite-i o felicitare si flori de sfantu valentin?
asa..prima intrebare e ... de ce rahat toate mailurile astea-s misogine..ce fumeile n-au voie sa faca si ele un implant..o sarma.. n-am vazt nici un mail cu enlarge your breasts....care-i shpilu...revenind..

WTF PPL?! ati ajuns atata de dezaxati incat sa sugeti toate sarbatorile retadate de la straini si sa faceti strategii de marketing pentru ele? maine poimaine castigi in libertatea la razuitoarea de vineri un ditai curcanu' pentru ziua multumirilor.

Urasc faptul ca se pierde identitatea nationala - wtf si noi avem al nostru dragobete - si se importa sarbatori de imbogatit floraresele, (nu ca ash avea ceva cu ele rroamele lu' mama) tipografiile, fabricile de jucarii tampite din kina.

Asta ca sa nu mai zic ca intotdeauna vezi corhote intregi de minore cu fundite, inimioare si baloane de-a dreapta iar de-a stanga cu hamsteru' de mal™ gelat (nu mall)' agatat de gat in forma de pandantiv cu sula care ii susura la ureche ca i-ar pune-o azi o tura..ca deh..e sfantu' valentin si el o cheltuit o suma la adresa veveritei.

asa ca dragele mele/dragii mei, nu va plangeti de ramaneti NF si cu portofelu' gol...cine draq va pune sa sustineti sarbatori de kkt? :D

Niciun comentariu: