25.11.08

Minciuni



desi spuneam ca io nu fac reclama, iaca am reusit sa gasesc ceva ce m-o facut sa rad. asa ca da. Reclama pe fata. sper ca domnu' n-o sa se supere :)

9 comentarii:

LiaLia spunea...

:)) Am primit deja acest link de la 3 prieteni, acum si la tine, bun marketing si pr are baiatu asta :)))

io-n Dushu Tau! spunea...

imi aduce aminte de urletul poporului la stil si slobozenie de limba, insa se pare ca urletul in ultima vreme are o perna pe gura si nu se mai aude :))

Radu spunea...

n-am nici marketing nici piar. special chiar la blog evit orice soi de reclama si las sa se duca din gura-n gura ca herpesul .

castleless spunea...

mda. si io am ras. chiar cu lacrimi. apoi m'am 'nervat. apoi m'am plictisit. la sfarsit am renuntat la ideea de a'l urmari. face exces excedentar. la inceput ie bine. pare nou. apoi intra in marea masa. de d'aia care nu vorbesc cu pula pe post de semn de ponctuatie, ci de d'aia care o folosesc ca joly-joker pentru orice cuvant. incat nu se mai aude altceva decat tratatul de anatomie pag. 43 over and over. da' pozitiile imi plac.

castleless spunea...

si oi ma tot intreb ce e cu urletul poporului. inca nu m'am indurat sa'i scot rss'ul din toolbar.

io-n Dushu Tau! spunea...

domnul radu...tre sa cautam dara niste acicclovir si sa mergem pe niste metode mai putin infectioase ;))

io-n Dushu Tau! spunea...

castleless...io am rabdare multa si prefer limbajul sa ii spunem buruienos cateodata unuia care foloseste cuvinte din dex fara sa le stie sensul sau fara sa aiba v'un sens si coerenta.
ps. nu-l scot din rss...mi-a luminat prea multe zile deprimate ca sa nu sper ca mai scrie..daca nu l-or fi lovit dreptii sau nevestele ;D

Radu spunea...

pula mea. io nu zic ca folosesc prea multe obscenitati.

doar can' is matol. da' daca te duce dibla vezi printre puli puse acolo doar ca sa socheze si vezi ideea de sub.

plus, am multe locuri unde scriu fara obscenitati. si se aduna de acolo restante si le deversez pe blog.

io-n Dushu Tau! spunea...

:)) stiu cum ii...si plus de asta nenii cu care rezidez zi de zi 8h is mai carnofili ca tine asa ca de multe ori trec peste fara sa se oripileze nimic. pana mea...uneori asta e farmecul.