18.11.08

will you marry me, geto!?



is in crize.
ziaristii nostrii s-au cretinit cu totul. peste tot pe unde citesti si vezi, toate pseudo vedetele isi lauda odoarele. ok. de inteles. orice cioara isi lauda puiul oricat de chel prost si negru ar fi. Eh, pe langa acest ingredient principal se mai adauga inca o pseudo vedeta, oaaaaaaaaaarecare, cu odor de acelasi leat. Daca-s de sexe diferite INSTANT apare titlu in presa: s-au amorezat, s-o indragostit, a facut infarct amoros, a dat in constipatie cronica din cauza LUI, EI. Cum e cu legea aia cu protejarea minorilor?

In fine...puradeii s-or intalnit in culise, abia le ies dintii, invata sa mearga zbarcit sau inca nu stiu sa vorbeasca decat consoane si vocale fara logica si frate zbang...a venit eros si i-o pocnit cu sageata. Amor nebun. Viitor sot, sotie, amant, amanta pretendent(a), cand inca copilu' plimba pampersul plin de caca pana vine bona sau mama sa-l schimbe.

Asa ceva nu vezi decat la fartatii romi, insa si aia incep sa isi renege obiceiurile si traditiile.

Chiar aveam niste prieteni de familie, amandoi oameni doxati, care la un moment dat spuneau: mergem cu copila la amantul ei, sau sa se joace cu sotzul. idioti! copilul avea 2 ani. Ce minte bolnava de parinte poate naste asemenea ineptii?

Ce stie un copil care la 4 ani spune ca vrea s-o cunoasca pe nujcare ploada de fitza si s-o ia de sotie..iar ma-sa ii cumpara cadou cercei ca odorul sa-i dea ploadei. Ce parinte idiot e ala? Inteleg ca la un copil pubertatea poate ateriza devreme...da lasa-ma frate. Totul are o limita. Cu astia ma apuca dorul sa sustin ca multi parinti trebuie castrati...fin'ca doamne...nu stiu ce fac. nici inainte, nici dupa.

6 comentarii:

yesterdayman spunea...

at'ta-i trebuie lu' freunu sa sa dea la fiica-mea, ca-i sucesc catu' ca la puiu de gaina! :) oricat de vedete ar fi tac... pardon, tatal si mama lui. grrrrrrrrrrrr
:)))
a, scuzati, uitam: domnisoara are aproape doi anisori si e, evident, fata lu' tati.

io-n Dushu Tau! spunea...

ehe, cre ca asa zicea si tata...si dac'ar sti saracu' ce face fii-sa...adica sta cu laptoapa in brate savurand un pahar de metaxe 7*. in fine..orice tata are asemenea "pretentii, aspiratii" nu stiu cum sa le spun. insa natura isi urmeaza cursul intotdeauna...

yesterdayman spunea...

eh
io nu o sa ma scandalizez daca fie-mea o sa faca ce zisesi tu. Generally speaking, nu o sa ma scandalizez la ceva facut de ea, ci la orice facut ei de catre altu'
:))

io-n Dushu Tau! spunea...

apai mno, tu sti cum e sa fi in pantalonul vanatorului, io in al pradei care tre sa fie doamna pana in varful unghiilor de la picioare, etc in pat acasa... ;))

yesterdayman spunea...

recunosc ca mi-ar fi placut sa stiu si cum e in pantalonu' doamnei :))))

io-n Dushu Tau! spunea...

tropical :)) liane, umezeala uneori fauna, flora...depinde de persoana :))