24.11.08

inutilitati



in ultima vreme am descoperit ca nu ma mai satisface modul in care pierd timpul...respectiv sa ma uit la filme: am halit o perioada sanatoasa o gramada de filme care de care mai proaste: de la open season2 - desene animate la beer for my horses - drac stie ce neam de film o fi ala. Americanii au inceput sa nu mai aiba subiecte incitante de film. si incep sa faca filme fara nici un dumnezeu, partea doi dupa partea 3 de nici naiba nu mai stie in ce ape se scalda. Am inceput sa urmaresc nshpe seriale. macar alea nu bat apa in piua. au povestea creionata de la un capat si si-o impart pe episoade. au o actiune cat de cat interesanta. cred ca nu am mai vazut un film bun de la bad boys1, trainspotting si mai sunt fro doo. sau hai... de pe vremea cand mel gibson inca mai juca. In filmele actuale vezi doar caractere creionate vag, care majoritatea sunt: femei blonde si proaste, barbatii: macho sau raufacatori. Actiunea trebe sa cuprinda indubitabil proasta care se indragosteste de raufacator, unu rupe "inima, ficatul si pateul" celuilalt...daca se poate intre fro doua scene cu bang-bang sau macar o bataie sanatoasa si tanaaa..lucrurile se leaga spre fericirea vesnica a tuturor. Inclin sa cred ca ar trebui totusi sa incerc sa ma intorc la citit, mai educativ, mai palpitant...si doamne cate alegeri :)

ah si ps. De ce draci in toate filmele romanesti tre sa apara dragos bucur? incepe sa imi fie acru de fata lui...

9 comentarii:

Anonim spunea...

iti recomand "Burn after reading" daca nu l-ai vazut cumva,, chiar ca bucur ala e omniprezent, si nici nu da pe dinafara de talent

io-n Dushu Tau! spunea...

vazut cam jumate, nu priceput nimic (n-o fi fost ora potrivita)...inchis laptopu' luat sven hassel-u in brate si continuat pana la somn :)

LiaLia spunea...

Hihihi, ador Sven Hassel :D Mie mi-a mai plăcut Kill Bill, că e tâmpit şi cu tuşe mişto îngroşate. Apropo, am auzit că vor să facă Trainspotting 2. Nu ştiu dacă să plâng sau să strâmb din nas. Aaaa, şi Sex and the City filmul 2 :)))) Cu doamnele cu bufeuri şi la menopauză cred :)))

io-n Dushu Tau! spunea...

oooo da..kill bill a fost meserie ..cu tot cu partea a 2-a...dar deh, ala a fost tot unitar...muzica, poveste, tarantino, tarantino ;)
la sex and the city m-am uitat - la serial..cre ca acu 2 craciunuri, de plictis. Filmul, apai o fost de tot rahatul chit ca chipurile era finalizarea serialului, vorba ta menopauza, hormoni rataciti si feminism extrem :))

io-n Dushu Tau! spunea...

ah, si da, sven hassel e meserie curata, el, cu Mark Twain's tom sawyer& huck finn si cu james clavell is cartile care le-ash putea citi de 4754897 ori si nu m-ash plictisi. la SH cre ca is la a 4-5 oara, imi tot pica in mana si nu ma pot desprinde pana nu termin. asa am patit si in concediu...unul dintre baieti isi adusese fro 4 si am ajuns sa le rod pe plaja mai rau ca un shoarece :) acu frac-miu si-o cumparat fro 4-5 dintr-o colectie...si iata-ma-s din nou lipita ca guma de mestecat de par

LiaLia spunea...

Hihihi, eu si Cei 3 muşchetari aş citi fără să mă plictisesc. Şi Un veac de singurătate, că de fiecare dată văd altele :)

yesterdayman spunea...

iti recomand sa incerci filme de genul "Ingerii soarelui" sau "Maria full of grace" si altele asemenea.
eheeee... trainspotting...
ala film...

Anonim spunea...

stai pe seriale ca stai bine. vorba ta, rar mai vezi ceva mai mult de'o laba trista la un film artistic.

io-n Dushu Tau! spunea...

well..nici la alea nu mai sunt atenta...da in schimb m-am apucat de citit serios si sanatos. cu copacu-n mana.